Movement of the people

Alguns volen donar una mala imatge al moviment del 15M al·legant que només està format per gent antisistema d’ultra esquerra i violenta. D’altres afegeixen pincellades d’aquest moviment al seu programa polític per esgarrapar vots. Les dues actituts es basen en una cosa comú: l’engany.

He presenciat manifestacions a la meva ciutat (Barcelona) i no és cert el que ens volen fer creure. En aquest moviment hi té cabuda tothom menys els violents. He compartit els carrers amb estudiants, treballadors, aturats, jubilats… i tot sense incidències. Durant les manifestacions si es detecta un grup violent s’el fa fora, la violència no és tolerada pels ciutadans que formen el moviment i això deixa sense arguments als contraris al mateix. En quant als partits que s’intenten apropiar del moviment, no tinc paraules.

Personalment feia temps que desitjava una cosa així, un despertar de la societat. Després de la 2a guerra mundial es van assentar unes bases socials per a prosperar com a col·lectiu no com a invididus… Durant tot aquest temps algú ha anat derruint aquestes bases per imposar les seves sota la mirada passiva d’aquells en qui confiàvem: els polítics. Ara ha arribat el moment d’aturar-ho i tornar a construir aquestes bases reforçant bé els ciments. Jo portaré el mèu pic i pala el 15 d’octubre, i tu?

Pepe

Advertisements
Movement of the people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s