Missatge als cossos de policia

Estimats policies,

No dubto que compliu ordres quan us toca disoldres manifestacions pacífiques però també estic segur de que alguns us sentiu contrariats al obeir aquestes ordres. Els que us identifiqueu amb aquest pensament teniu motius per fer-ho, ja que teniu un càrrec públic i per tant, una part del vostre sou ve de la gent que esteu reprimint.

Aquestes manifestacions d’ara neixen d’un descontentament general amb una classe política supeditada al poder econòmic. El que està crispant els ánims és el fet de que us estant fent servir com un instrument en contra del poble i nosaltres esperem precissament tot el contrari, que ens defenseu. Per això us han caigut tantes crítiques últimament. Preneu exemple de les passades declaracions dels marines americans: “Los Marines vamos a Wall Street… a PROTEGER a los manifestantes” i tot ens anirà millor a tots i totes.

Pepe

Advertisements
Missatge als cossos de policia

One thought on “Missatge als cossos de policia

  1. Algun dia ens adonarem de que hem d’anar tots a una, independentment de si som manifestants o policies, perquè contra el que protestem ens afecta a tots per igual. Aquell dia serà quan comencem a sol·lucionar els problemes.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s